Hoe het werkt

Je wil graag bij Loka Groot Voorst producten gaan bestellen, hoe gaat dat nou in zijn werk?

  • Je wordt lid: Kom op zaterdagmorgen tussen 10.30 en 12.30 uur langs op onze locatie Pampus, Knibbelallee 3 in Posterenk. Eventueel vul je thuis al het lidmaatschapsformulier in die je hier kan downloaden, maar er liggen ook formulieren bij Pampus. Kosten van het lidmaatschap zijn 20 euro per jaar, deze betaal je contant bij Pampus. Hiervan betalen we het ophalen van producten, het onderhoud van de site, koffie tijdens het ophalen etc.
  • Wij registreren je gegevens op deze site. Dat doen we vaak een dag nadat je je hebt aangemeld als lid. Zodra je gegevens zijn ingevoerd ontvang je een mail met je gegevens. Check ook even je spam folder want ervaring leert dat hij daar nog wel eens in terecht komt. Mocht je na 3 dagen nog niets van ons ontvangen hebben, dan graag even een mailtje sturen naar ledenadministratie@lokagrootvoorst.nl.
  • Je kan gaan bestellen op deze site met je inloggegevens. De winkel is open van zaterdag tot dinsdag 20.00 uur. Dan sluit de winkel want op woensdag gaan we namelijk alle bestellingen doorgeven aan de boeren. Zij bereiden de bestellingen voor en zorgen dat die op tijd klaar staan voor de komende zaterdag. Kies je producten en als je klaar bent rond je je bestel proces af. Er staat wel een knop betalen, maar later zie je de melding dat betaling contant gebeurt bij het ophalen. Zo voorkomen we dat we met afrondingsverschillen te maken hebben, en we werken op basis van vertrouwen dus dat kan prima zo. Je ontvangt een mail met de bevestiging en inhoud van de bestelling
  • Op vrijdag ontvang je nog een mail met de bevestiging dat je bestelling is afgerond en dat deze de volgende dag klaar staat bij Pampus.
  • Op zaterdagochtend halen wij de producten op bij alle leveranciers, en brengen ze naar de afhaal locatie Pampus. Daar hebben we een grote koelcel tot onze beschikking zodat de producten gekoeld kunnen blijven.
  • Zaterdag tussen 10.30 en 12.30 uur kun je je bestelling ophalen bij Pampus, Knibbelallee 3 in Posterenk. Onze vrijwilligers zijn daar aanwezig om je eventueel te helpen, de producten met je af te rekenen en natuurlijk hebben we lekker een koffie of thee voor je klaar staan. Zorg dat je jouw bestelling bij de hand hebt( telefoon of print), je verzamelt zelf je boodschappen bij elkaar voor je afrekent.
  • Dan nog de kleine lettertjes: We zijn een groep vrijwilligers en in feite doen we boodschappen voor elkaar. Wij kopen zelf niet in, maar halen wel op wat jullie zelf kopen, en zorgen dat het op 1 plek, bij Pampus, opgehaald kan worden. We worden dus geen eigenaar van de producten, de leverancier levert zakelijk gezien direct aan jou als gebruiker, als consument. We willen hier duidelijk over zijn, zodat we misverstanden voorkomen. Mocht er iets met een product zijn, dan kun je dat direct afstemmen met de leverancier, wel zo snel en wel zo prettig. Gelukkig hebben we leveranciers die heel bewust en met aandacht met hun producten omgaan, net als de gebruiker en net als wij vrijwilligers. Mocht er ooit iets zijn, dan hebben we er alle vertrouwen in dat dat op een prima manier opgelost wordt! Onze toezegging is natuurlijk dat wij met liefde en aandacht de producten ophalen en klaarleggen voor jullie!

Heb je nog vragen? stuur ons gerust een mailtje, dan helpen we je graag!

Hieronder zie je waar Pampus, Knibbelallee 3 ligt, tussen Wilp en de Posterenk.